Szeretne azonnal értesülni a legfontosabb hírekről?
Az értesítések bekapcsolásához kattintson a "Kérem" gombra!
Az értesítés funkció az alábbi böngészőkben érhető el: Chrome 61+, Firefox 57+, Safari 10.1+
Köszönjük, hogy feliratkozott!
Hoppá!
Valami hiba történt a feliratkozás során, az oldal frissítése után kérjük próbálja meg újra a fejlécben található csengő ikonnal.
Már feliratkozott!
A böngészőjében az értesítés funkció le van tiltva!
Ha értesítéseket szeretne, kérjük engedélyezze a böngésző beállításai között, majd az oldal frissítése után kérjük próbálja meg újra a fejlécben található csengő ikonnal.
Felderítettük a marketingesből lett csokigyáros, Mészáros Gábor birodalmát. Videósunk egy „szakértőt” és egy dietetikust is magával vitt a kirándulásra. Takács Andris gyerekszemmel kísérte végig a csokigyártás folyamatát, Klima Anita pedig arra hívta fel a figyelmet, milyen csokifélét hogyan és milyen mennyiségben fogyasszunk.
Az egykori marketinges cége egyszemélyes vállalkozásként indult, miután a válság idején több hónapig nem sikerült megfelelő állást kapnia. Kitalálta, hogy saját csokoládéműhelyt alapít, Belgiumban kitanulta a szakmát, és ma sikeres vállalkozást vezet.