szerző:
hvg.hu

Ahhoz, hogy igazi pompájában, valóban megismerjük az ókori Rómát, időgépet kellene építenünk… Ugyanakkor a modern vizualizációs technika nagyban kisegítheti a képzeletünket, ha szeretnénk az antik Róma utcáin és emblematikus helyszínein kalandozni.

Ez a 13 perces látványos videó az időszámításunk előtti 320-ba repít bennünket, amitől nekünk is azonnal kedvünk támad Rómába utazni. – Ráadásul a videóhoz és a lenyűgöző látványhoz szakértő guide-okat is kapunk: az Indiana Egyetem professzora, Bernard Frischer vezet be bennünket a grandiózus ókori birodalom hétköznapjaiba.

 

 

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!