szerző:
hvg.hu

Úgy tűnik, odakint nem lesz fehér a karácsony, de a Facebook Messengerben beboríthatja az üzeneteit és ismerőseit hóval.

A messengeres havazás előidézésének egyik módja, ha ebből a cikkből ki-, a Messengerbe pedig bemásolja (idézőjelek nélkül) a “ ❄ “ jelet. De hasonló hóesés figyelhető meg akkor is, ha valamilyen téli (karácsonyfás, karácsonyi ünneplős vagy havas) messengeres matricát küld el.

Hasonló trükk szívekkel is működik, és akárcsak annál, a hópelyhes dolognál is figyeljen egy fontos dologra: ha azt szeretné, hogy a címzett telefonján megjelenjen a hatás, az említett jel után ne írjon mást, az legyen az utolsó olvasatlan üzenet a címzettnél.

Ha mindig tudni szeretne a Facebook kisebb-nagyobb újításairól, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!