szerző:
hvg.hu

Ezzel az ingyenes alkalmazással egy szövegrészletet a vágólapra helyezése után nem csak másolni tudja, több nagyon hasznos lehetőséget is kap hozzá.

Az Androidra ingyen letölthető Clipboard Actions nagyon hasznos alkalmazás, ugyanis a vágólapot egy jóval sokoldalúbb eszközzé varázsolja annál, hogy csak kijelölt szöveget lehessen vele beilleszteni. Letöltés után ugyanis bármikor is helyezünk másolással vagy kivágással egy szöveget vágólapra, több remek lehetőséget kínál fel, például így.

©

Az ajánlatokért az értesítési sávot kell legörgetni, és már látjuk is őket sorban: a szövegtől vagy karakterektől függően felajánlja az adott szöveg megosztását, Google keresés indítását, külföldi szöveg esetén a fordítását a Google Translate segítségével, egy mobilszám kijelölése esetén az azonnali hívást, stb.

Az appon belül csak beállítási lehetőségek vannak, ahol a felsorolt és azokhoz hasonló opciókból - amelyek alapból mind be vannak kapcsolva - kikapcsolhatunk néhányat, hogy a felesleges, általunk biztosan nem használt lehetőségek ne jelenjenek meg.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.