szerző:
hvg.hu

Állítólag még tavasszal bemutathatja az Apple a kisebb (4”-es ) iPhone 6-ot, amelyről most egy videó is megjelent a YouTube-on.

Egy korábbi értesülés szerint április körül érkezhet az Apple 4”-es új iPhone-ja, amelyet csak iPhone 6c-ként emlegetnek.

A M.I.C. Gadget megjelentetett egy videót (vélhetően a Foxconn egyik munkavállalójától), és a filmecske állítólag a tavasszal érkező 4”-es iPhone-t mutatja. Úgy néz ki, mint az iPhone 6s, de mivel nincs összehasonlítási alap, kénytelenek vagyunk elhinni, hogy kisebb annál. Bár a videó „igazi” 4”-es iPhone-t említ a címében, hivatalos megerősítés – érthetően – még nincsen.

©

Az új iPhone-ról azonban pár dolgot már lehet sejteni. Például hogy LCD képernyője lesz, ujjlenyomat-olvasót kap, és persze a Lightning csatlakozó sem hiányozhat. Ezen a videón is látszik a 3,5 mm-es audio jack, úgyhogy ha valóban eltávolítja azt az Apple, akkor csak az iPhone 7-nél teszi meg.

A korábbiak szerint az iPhone 6c is A8-as processzorral érkezik, 1 GB RAM-ja és 8 MP-es főkamerája lesz. NFC segíti az Apple Pay további terjedését.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!