szerző:
hvg.hu

A felsővezetésben történt hirtelen változás okairól egymásnak ellentmondó értesülések érkeznek.

A hétvégén négy twitteres vezető is bejelentette távozását: Kevin Weil termékmenedzser, Katie Jacobs Stanton médiamenedzser, Alex Roetter, a programozók főnöke és Jason Toff, a vállalat pár másodperces videószolgáltatásáért, a Vine-ért felelős vezetője is eljött a vállalattól.

A Business Insider egyes forrásai szerint Roetter és Weilt állítólag kirúgták, de vannak olyan értesülések is, hogy éppen ellenkezőleg: valamiért maguk álltak fel. A Re:code azt írja, a négy ember közül eddig csak egy, Jason Toff jelentette be, hogy hol folytatja, ő a Google virtuális valósággal kapcsolatos megoldásokat fejlesztő részlegéhez kerül.

A Business Insider értesülései szerint a Twitter hétfőn bejelenti egy új vezető érkezését, akiről egyelőre annyit tudni, hogy nagy név a médiában.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!