szerző:
hvg.hu

Eddig trükközni kellett, ha egy videót végtelenítve akartunk nézni és hallgatni, de egy újításnak köszönhetően a YouTube-on végre ezt 2 kattintással meg lehet oldani.

Főként a zenerajongók nem értették, hogy miért nem lehet a YouTube-on végtelenítve nézni a klipeket. Egy jó számot ugyanis szeretünk sokszor egymás után újra és újra meghallgatni, de néha egy jól sikerült filmelőzetes vagy cicás/kutyás videó is erre a sorsra jut. Jobb később, mint soha: a videómegosztó fejlesztői végre betették ezt a végtelenül egyszerű funkciót.

©

Innentől kezdve ha egy videót végteleníteni akarunk, csak két kattintásra van szükség: a videón egy jobb klikkre, majd a megjelenő lehetőségek közül az "Ismétlés" lehetőség kipipálására.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!