szerző:
hvg.hu

Úgy tűnik, a felhasználók hangja végre eljutott az Instagramot fejlesztő csapatig, mostantól ugyanis több fiókot is könnyen használhatunk egy készülékről.

Sokaknak okozott bosszúságot az Instagram azzal, hogy nem tudott egyszerre több fiókot kezelni. Emiatt ha valaki több profillal rendelkezett – például a személyes fiókja mellett egy cégeset vagy egyesületit is kezelt –, csak úgy tudott egyikből a másikba belépni, ha először kijelentkezett, majd a másik felhasználói adatokkal újra be.

©

A fejlesztők most ennek a procedúrának vetettek véget az app legújabb, 7.15-ös frissítésével. Az alkalmazásához nem kell mást tenni, mint a jobb felső sarokban található Beállítások menüre nyomni, majd lefelé görgetve az Add Account menü segítségével megadni a többi fiók belépési adatait. Ezután már elég lesz csak a profilnévre bökni, majd a legördülő listából kiválasztani, melyiket akarjuk használni. A jelen állás szerint egyszerre maximum 5 felhasználó fiókot kezelhetünk így.

A frissítést az androidos és az iOS-alkalmazás is megkapta, a következő napokban folyamatosan teszik elérhetővé minden felhasználónak.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!