szerző:
hvg.hu

Tervezési hiba miatt nem működik rendeltetésszerűen az Apple új MacBookjához csomagolt töltőkábelek egy része, ezért cseréli őket a vállalat.

Nem lehet túl jó érzés dolog mostanában Apple-töltőnek lenni. Két hete a 2003-tól 2015-ig gyártott adapterek egy részét hívta vissza (és cseréli ingyen) a cég, most pedig a tavaly bemutatott új MacBook töltőkábelével történt ugyanez. (Ez az USB-C csatlakozós modell.)

Az Apple közlése szerint a 2015 júniusában gyártott kábelek tervezési hiba miatt jó eséllyel nem működnek, vagy csak időnként töltenek. Azok a kábelek érintettek, melyeken még nem látható soroszám (lásd az alábbi képen a fentebbi kábelt).

©

Az érintett kábeleket a legközelebbi hivatalos Apple-szervizben cserélik ki ingyen.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!