szerző:
hvg.hu

Az androidos alkalmazással ezentúl más szolgáltatások leveleit is lehet kezelni, még úgy is, ha a Gmailbe egyáltalán be sem vagyunk regisztrálva.

A Gmail androidos alkalmazása 2014 óta képes több, akár más szolgáltatókhoz tartozó e-mail fiók kezelésére is. A funkció azonban eddig csak arra volt jó, hogy a Google levelezőszolgáltatásában kapcsolja össze ezeket, vagyis a használatához kellett egy gmail-es e-mail cím is. A fejlesztők közleménye szerint azonban mostantól erre már nincs szükség, vagyis például egy yahoo-s, vagy outlook.com-os email címmel is be lehet lépni.

Az újdonsággal elsősorban azoknak szeretnének kedvezni, akik nem akarnak e-mail címet váltani, viszont szeretnék kihasználni a Google smapszűrőjének hatékonyságát, vagy tetszik nekik a Gmail levélrendezési, keresési vagy értesítési rendszere.

A Gmailify névre keresztelt szolgáltatás használata rendkívül egyszerű: elég a más szolgáltatóval használt e-mail címmel bejelentkezni, majd engedélyezni a funkciót.

Ha máskor is tudni szeretne a Gmail új funkcióiról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!