szerző:
hvg.hu

Három nap alatt közel félmillió lájkot kapott a közösségi oldalon a kutya, ez még a Facebook-alapító profilján sem történik meg minden nap.

Szőnyegnek és felmosórongynak is tűnik Beast azokon a képeken, melyeket pénteken tett ki oldalára Mark Zuckerberg. Emlékezetes: a puli miatt anno Magyarországon is járt a Facebook első embere.

A legismertebb magyar kutyafajta (egyébként kaliforniai születésű) leghíresebb képviselője természetesen saját Facebook-oldallal is rendelkezik, már 2,3 millió követője van. Hogy mennyire népszerű a puli, azt jól mutatja az is, hogy Zuckerberg bejegyzésre három nap alatt közel 500 ezer lájkolás és több mint 55 ezer hozzászólás érkezett.

©
©
©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!