szerző:
hvg.hu

Akár munkahelyen vár ránk egy feladat, akár esténként szörfözünk a neten, mindig vannak kedvenc és rendszeresen megnyitott oldalak. Ezeket egyszerűbb és gyorsabb elérni ezzel a Chrome-bővítménnyel.

A sűrűn megnyitott oldalak rendszerezéséhez mutattunk már egy kiváló Chrome-bővítményt, de azoknak egy másikat ajánlunk, akik nem szeretnék minden új lap megnyitásakor látni ezeket a listákat.

Ebben az esetben ugyanis inkább a Tabbie letöltése ajánlott, ezzel ugyanis csak akkor látjuk a különböző feladatokhoz vagy hangulatokhoz összeállított oldallistákat, amikor mi akarjuk.

Ehhez csak a bővítmény ikonjára kell kattintani, és már itt is vannak a listák, amelyeknél az "open" feliratra kattintva egyszerre egy külön Chrome ablakban megnyílik az összes oldal, amit ide elmentettünk korábban.

©

A mentés egyszerű: meg kell nyitni egy ablakban az összes oldalt, amit a tematikus listába akarunk tenni, aztán rákattintani a bővítmény ikonjára, majd ott az üres mezőbe beírni a lista nevét, és a "Save All Tabs" feliratra kattintani.

Amennyiben csak kiválasztanánk pár oldalt a böngészőben már megnyitottak közül, akkor az alsó rubrikát ("Onle Save Selected Tabs") ki kell pipálni, és a Ctrl + kattintással kijelölni az oldalakat, és ezután menteni.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!