szerző:
hvg.hu

Az amerikai ColorWare cég többek között az Apple-eszközök átformálására szakosodott. A legújabb termékük egy Mac-köntösbe bújtatott iPhone.

Az Egyesült Államokban és korlátozott példányszámban árulja a ColorWare az Apple jelenlegi csúcstelefonjának, az iPhone 7 Plusnak retró változatát. Nem először nyúl a cég Apple-termékhez, nemrégiben például az amúgy egyenfehér AirPodsot színezte ki.

A legújabb átalakítás tárgya az iPhone 7 Plus volt: az iPhone 7 Plus Retro a 80-as évek Macintoshát idézi színében, illetve a szivárványos logóval. Na nem fogtak iPhone-gyártásban a ColorWare-nél, egy Jet Balck színű iPhone 7 Plust festettek át. A folyamatról csak keveset árulnak el, annyit tudni, hogy a telefonokat szétszedik, tisztítják, maszkolják, festik, ellenőrzik, összeszerelik, majd újra ellenőrzik.

©

Az első 25 iPhone 7 Plus Retro hátoldalára hitelességi szám is kerül, biztos ez is benne van az amúgy horribilis árba. Míg ugyanis egy sima, 256 GB tárhellyel felruházott iPhone 7 Plus 969 dollárba kerül az Egyesült Államokba, addig a retró változatot majdnem a duplájáért árulják. Ettől függetlenül biztos lesz rá vevő.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!