szerző:
hvg.hu

Nem akárkivel, saját magával versenyezhet a futó a Nike egyedülálló LED futópályáján. A különleges aréna egy új márka bevezetéséhez készült.

Új cipőt mutat be a Nike, s hogy feledhetetlenné tegye a Lunar Epic debütálását, egy igazán innovatív futópályát épített Manilában. A világ első LED futópályájáról van szó, egy olyan pályáról, amely egyébként a cipőújdonság formáját utánozza, és LED falakkal van körülvéve. A pályán egyszerre 30-an futhatnak.

A sportoló cipőjében egy kis RFID címke van, és egy kör lefutása után a falon már meg is jelenik az „avatarja”, azaz előző körös önmaga. Fel van adva a lecke: gyorsabban kell futni, mint korábban, önmagát kell legyőznie a sportolónak. Ha ez sikerült, a falon látható kép frissül, és immár a jobb eredményt elért önmagával kell versenyezni. Nehezen lehet elképzelni ennél szórakoztatóbb edzést.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!