szerző:
nyüzsi

Facebookon szervezi a pártház védelmét Bencsik András, miután bemászott oda pár aktivista. Hat éve még a randalírozást is forradalomnak nézte.

"Tisztelettel kérem a polgári körök tagjait s mindazokat, akik részt vettek a Békemenetek valamelyikén, hogy ha tehetik, jöjjenek a Fidesz Lendvay utcai székházához, amit törvénytelenül, a kerítésen átmászva blokád alá vettek nehezen definiálható alakok." Ezzel a szöveggel keresi Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője napjaink Mező Imréjét, aki megvédi a pártházat a rohamozó fiatal lányoktól. "S talán beszéljenek az udvaron gubbasztókkal, hátha akad közöttük normálisan gondolkodó, akivel meg lehetne értetni, hogy ez elfogadhatatlan módszer."

2006-ban még másképp mérte a módszereket. Az akkori Demokrata-címlap alapján ma akkor is tapsikolnia kellene, ha nem kötött kesztyűben kepeszkednének át a kerítésen, hanem tankkal törnék be a Lendvay utcai ház kapuját.

De hát ilyen a pártélet és annak élharcosa. Csapásokat ad és csapásokat kap, a kettő között pedig fogást vált a csákányon.

 

©