Bencsik úr, nem a forradalom tört ki?

2013. március 07., csütörtök, 14:15 • Utolsó frissítés: 2013. március 07., csütörtök, 14:41
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ;

Facebookon szervezi a pártház védelmét Bencsik András, miután bemászott oda pár aktivista. Hat éve még a randalírozást is forradalomnak nézte.

"Tisztelettel kérem a polgári körök tagjait s mindazokat, akik részt vettek a Békemenetek valamelyikén, hogy ha tehetik, jöjjenek a Fidesz Lendvay utcai székházához, amit törvénytelenül, a kerítésen átmászva blokád alá vettek nehezen definiálható alakok." Ezzel a szöveggel keresi Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője napjaink Mező Imréjét, aki megvédi a pártházat a rohamozó fiatal lányoktól. "S talán beszéljenek az udvaron gubbasztókkal, hátha akad közöttük normálisan gondolkodó, akivel meg lehetne értetni, hogy ez elfogadhatatlan módszer."

2006-ban még másképp mérte a módszereket. Az akkori Demokrata-címlap alapján ma akkor is tapsikolnia kellene, ha nem kötött kesztyűben kepeszkednének át a kerítésen, hanem tankkal törnék be a Lendvay utcai ház kapuját.

De hát ilyen a pártélet és annak élharcosa. Csapásokat ad és csapásokat kap, a kettő között pedig fogást vált a csákányon.

 

Fotó:

 

 

102 HOZZÁSZÓLÁS, MELYEK KÖZÜL A LEGFRISSEBBEK:
2014. február 23., 13:24 Demeter János

Kitört a forradalom,támad a libás,a kötelespocok,meg a csótány.Magyar horrorfilm.Április 6-án klotyó nekik jó bő vízzel,hadd kavarodjon a xar.

2014. február 10., 08:45 Térdszéli Katica

Igazán jó érzés látni, mikor ezek a mocskos csótányok reszketnek a félelemtől. Csak így tovább!

2013. március 10., 20:12 Celtic1636

Azert ez olyan aranyos, igazan bencsiki...
Nem "GYERTEK", hanem "MENJETEK"

Majd en innen a hatterbol intezkedek, kozkatonak meg elore!

2013. március 9., 21:35 egy senki

Oké! Legyen ELLENFORRADALOM.

Ha a mostani FORRADALMI kormányt nézzük, akkor tényleg át kellene keresztelni a vitatott eseményt!

Ha párhuzamot húzunk az '56-os és a tegnapi csínytevés között, akkor arról sem szabad megfeledkezni, hogy a hajdanit leverte, vérbe fojtotta az akkori (véletlenül szintén "demokratikus" elveket terjesztő, a népet képviselő) hatalom, míg a mostanit a szinte csak fiatalokból állók megnyerték. Sőt csak kisebb sérüléseket szenvedtek el.
Ettől persze a mostani kormánypárt nyilván magát hirdette ki nyertesnek, de a régi alapján várható az ő vereségük is, amire SZERENCSÉRE nem kell több évtizedet várni!!!

Miért is gondolom?:
- mert már ott a helyszínen is hazudtak, amit az ott készített videó felvételek tárgyilagosan bizonyítanak;
- mert azt követően is hazudnak, lásd különböző fityiszes nyilatkozatok;
- mert "kubatov" elvtárs a pártház, illetve a pártirodák védelmére mozgósított!!! (Hablaty árpi, a debreceni ultrás fityiszes ember-barát nem lehet mindenhol. Bizony, kellenek még az ilyen kemény gyerekek!)

Egyébként MA a fővárosban két helyen is civilek demonstráltak (tüntettek), ráadásul sokkal nagyobb létszámmal, mint tegnap! Akkor azokat, minek nevezzük? Újabb forradalomnak, vagy újabb ellenforradalomnak? És hol van még március 15-e? Hol van még augusztus 20-a?

Esetleg a tank mentes, BÉKÉS október 23-a??? Vagy valaki gondoskodik - véletlenül - legalább egy működő képes tankról? Véletlenül egy azt vezetni is tudó emberkéről?? Esetleg egy egész személyzetről??? Spontán lőszerről is???? Véletlenül pont élesről?????

2013. március 9., 09:16 gyökér

A világ csodája, hogy Magyarországon kik a vélemény formálók.Nem lehet csodálni hol tart az ország. A legnagyobb gond azonban az emberek szellemi színvonala. Ahol ezek a valakit imádni kell eszmék tömegeket mozgatnak, ott nagy a baj.Ott igazából az ország ellenes, az egyéni hatalom vágy vezérli az emberek befolyásolását. Ezt hívják mély pontnak.Mármint társadalmi, szellemi mély pontnak. Rossz fele visz.

További 97 hozzászólás megtekintése »
Véleménye van? Ossza meg velünk!


Bencsik úr, nem a forradalom tört ki?
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
NYÜZSI
további posztok »
HIRDETÉS
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
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X