szerző:
nyüzsi

Azt mondta, ha az áldozat nincs magánál, akkor az nem is erőszak? No és? A Class FM interjút közöl vele.

Örömmel jelentjük, hogy miután a Morning Show című reggeli műsorában Sebestyén Balázsék előbb remekül elszórakoztak a fonyódligeti gólyatáborban történt nemi erőszakon, majd felháborodtak azon, hogy mások ezek felháborodtak, a Class FM észbe kapott, és előbb bocsánatot kért az ELTE-től, majd közölte: egy hónapos kampányt indítanak a nők elleni erőszak leküzdéséért. Aminek úgy általában csak örülni lehet.

Ez derült ki csütörtökön. Pénteken aztán a rádió más témában adott ki közleményt, mi meg csak pislogunk.

Álljon itt csak a közlemény felvezetése:

"Cee Lo Green ötszörös Grammy-díjas amerikai ikon, karizmatikus előadó, tehetséges dalszerző, kivételes hangú énekes, kreatív producer és filmcsillag. Dalaival meghódította a slágerlistákat, zenéit milliók imádják, dalait hazánk leghallgatottabb rádiója is gyakran játssza. Garami Gábor, a Class FM népszerű műsorvezetője vasárnap Cee Lo Greennel beszélget a Class 40-ben a sztár mindennapjairól, karrierjéről, napjaink tehetségkutató műsorairól."

©

Cee Lo Green kétségtelenül karizmatikus figura. Az elmúlt egy évben például többször is meg kellett jelennie a bíróság előtt, például mert egy volt barátnője azt állította, hogy az énekes, Voice-mentor bedrogozta őt, majd lefeküdt vele. Az erőszak vádját végül bizonyítottság hiányában ejtették, ám idén augusztusban kábítószerbirtoklásért három év felfüggesztett börtönre és 45 nap közmunkára ítélték.

Cee Lo Greenből az eset heves indulatokat váltott ki. Olyannyira, hogy az ítélet után ki is írta erről véleményét a Twitterre. Többek között olyanokat, hogy:

akit tényleg megerőszakoltak, az emlékszik a dologra, így ha nincs magánál az áldozat, az nem számít nemi erőszaknak.

Hát így. A fiókot egyébként hamarosan törölte, amikor pedig visszatért a közösségi oldalra azonnal elnézést is kért:


Közben még el találta ejteni azt is, hogy a szavait kiemelték a szövegkönyezetből, ez azonban már túl kevés volt, a TBS csatorna például már be is jelentette: nem lesz újabb széria abból a valóságshow-ból, amelynek Cee Lo Green a főszereplője.

Persze nem gond, a Class FM ettől még leadja a vele készült interjút. Csodálatosan passzol a nők elleni erőszak elleni kampány időszakára.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!