szerző:
Hunčik Péter

Csakhogy a „barbárok” nem jutottak át a magyar „védvonalakon”, az izgatás termése viszont beérett, és maga alá temette Ficót.

„»S most – vajon barbárok nélkül mi lesz velünk? Ők mégiscsak megoldás voltak valahogy« – motyoghatta a verssort Fico, miután egyetlen migráns sem érkezett, és ő sikeresen kiütötte magát a március ötödikei választáson.”

„A sokáig européer pózban tetszelgő Fico hirtelen kerítésekről és falakról kezdett vizionálni, szexuális erőszakot és vallásháborút emlegetett, és arra is rájött, hogy az igazi ellenségei nem a magyarok, hanem az elviselhetetlen uniós bürokraták.”

„Bármennyire igyekezett, primitív gyűlölködésben nem tudta maga alá teperni a tapasztalt fasisztát, Marián Kotlebát, aki tíz éve járja a vidéket, és szervezi a fiatal, kopasz, kisportolt fiúkat a magyarok, zsidók, cigányok és melegek ellen. Kaptak is nyolc százalékot. Mi lett volna, ha néhány »barbár« átússza a Dunát?”

„Volt azonban olyan szervezet is, amelynek a menekültellenesség sem volt elég. Pedig a Berényi József vezette Magyar Közösség Pártja (MKP) hűségesen követte a Fidesz útmutatásait.”

 

A teljes cikk a nyomtatott HVG-ben olvasható.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!