szerző:
hvg.hu

Kivéve, ha a nemzetbiztonság mást kíván, persze.

Ismét megígérte Hillary Clinton, hogy ha elnökké választják, nyilvánosságra hozza az ufókról szóló titkos fokumentumokat. Clinton Jimmy Kimmel tévéshow-jában beszélt erről hétfőn.

A földönkívüliek témáját már férfje, Bill Clinton is érintette, akit ugyanebben a műsorban két éve faggattak arról, vizsgálta-e az úgynevezett 51-es körzetet. A titkos légibázison az ufóhívők szerint idegen űrhajókat és utasaik holttestét tárolják, ám az exelnök szerint erről szó sincs.

Hillary ígérete szerint átnéznék az iratokat, és bármit találnak, közzéteszik. "Ha nincs semmi, akkor azt kell mondanunk az embereknek, hogy nincs semmi. Ha van valami, akkor meg kell osztani a nyilvánossággal", mondta, hozzátéve: kivéve, ha a nemzetbiztonsági érdekeket veszélyeztetné. Mivel eddig is ilyen alapon maradtak titkosak az akták, ez könnyen jelentheti, hogy marad minden ugyanígy. Az amerikaiak angy többsége azonban hisz a földönkívüliekben, így a kampányban hasznosnak bizonyulhat az ígéret.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!