Rowan Atkinson megint összetörte autóját, igaz most versenyzett

Rowan Atkinson megint összetörte autóját, igaz most versenyzett

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Mr. Bean kezd egyre veszélyesebb ügyfél lenni az autóit biztosító társaságoknak.

Az angol színész, aki jól ismert az autók iránti szenvedélyéről – szerepelt már a TopGear-ben is, valamint jónéhány amatőr versenyen is indult - néhány jó barátja társaságában a hétvégi Goodwood Revival autós fesztiválon vett részt, amikor komoly versenybalesetet szenvedett. Atkinson, egy V8-as motorok számára kiírt futamban vett részt egy 1964-ben készült Ford Falcon Spirittel.

A baleset részletei szerint az Atkinson előtt haladó sofőrök egyike elvesztette uralmát a gépe felett és megprödült, az őt követő autós, hogy elkerülje a balesetet elrántotta kormányt, a színész viszont már nem reagált időben és szemből neki csapódott. Sajnos a Ford, amiben ült annyira megsérült, hogy nem tudta folytatni a versenyt. Atkinson sértetlenül megúszta az incidenst.

Atkinson három éve már szerepelt a hírekben autóbalesettel. Akkor egy McLaen F1-et, a sokak által talán legtökéletesebb szupersport autónak tartott kocsiját zúzta rommá. A kis közúti incidens akkor 320 millió forintnak megfelelő összegű angol fontjába került a kocsit biztosító társaságnak.

Kövesse az Autó rovatot a Facebookon!
A rovat vezető cikkei negyedórával hamarabb kikerülnek a közösségi oldalra, mint a hvg.hu-ra.

Hozzászólások