Így kell egy másodperc alatt 3 méregdrága sportkocsit összetörni – videó

Így kell egy másodperc alatt 3 méregdrága sportkocsit összetörni – videó

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Mercedes-AMG GT sofőrje olyasmit tett, amit eddig csak kevesen: egyszerre szállt bele egy Porsche 911 Carrera S és egy Ferrari 458 Italia oldalába.

Sokszor láttunk már arra a példát, hogy a méregdrága sportautóknak nem feltétlenül van olyan tulajdonosuk/sofőrjük, akik tudják, hogyan kell bánni egy sok száz lóerős géppel. Tökéletes példa erre a Budapesten összetörött LaFerrari, olyat viszont már ritkábban látni, hogy egyszerre két méregdrága sportautó törjön össze. Olyat pedig szinte soha, hogy három ilyen gép sérüljön meg. Brazíliában most ez is összejött.

A Mercedes-AMG GT sofőrje pontosan ugyanazt a hibát követte el, mint a szlovák ferraris Pesten: az indulás után, túl korán adott túl nagy gázfröccsöt, így a hideg gumik megcsúsztak, majd a járda mellett parkoló autóknak csapódott. Ezzel csak egy gond volt: az egyik egy Porsche 911 Carrera S, a másik egy Ferrari 458 Italia volt.

A három kocsi közül első ránézésre a Mercedes sérült meg a legjobban, de a Porsche se nézett ki túl fényesen. Személyi sérülés szerencsére nem történt, az viszont biztos, hogy nem kis összeg lesz a három autó javíttatása.

Még több autós videót ide kattintva találhat. További autós videókért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.