#Daher Pierre

hvg.hu Gazdaság

Képviselők is kaptak állami földet pályázat nélkül

Országgyűlési képviselők is kaptak bérbe pályázat nélkül állami földeket – derül ki abból a terjedelmes dokumentumból, amelyet a Blikk kapott meg a múlt héten a Nemzeti Földalaptól, miután jogerősen megnyerték az adatok kiadása miatt indított pert.

hvg.hu Itthon

Megbírságolta a Fidesz kórházigazgatóját az orvosi kamara

Elmarasztalta Daher Pierre kazincbarcikai orvos-igazgatót, a Fidesz parlamenti képviselőjét a Magyar Orvosi Kamara Borsod-Abaúj Zemplén megyei etikai bizottsága és a kamara 300 ezer forintos büntetést szabott ki rá - írta a Népszabadság.

MTI Itthon

Hangfelvételt készült a Daher Pierrel történt dulakodásról

Titokban hangfelvételt készített a közte és Daher Pierre, az edelényi Koch Róbert Kórház igazgató főorvosa, fideszes Borsod-Abaúj-Zemplén megyei országgyűlési képviselő közötti márciusi találkozásról Czipfel Tiborné, aki a szóváltással végződő eset után bántalmazás miatt feljelentette az igazgatót. Az asszony az MTI-nek szerdán elmondta: a felvétel is bizonyítja, hogy a képviselő állításával ellentétben ő higgadtan és udvariasan kezdte a beszélgetést.

Kovács István Kormány

Daher Pierre-től féltik kórházukat a barcikai betegek

Négy osztály szűnt meg az elmúlt nyolc hónapban a kazincbarcikai kórházban, melynek irányítását szeptemberben vette át az edelényi egészségügyi intézmény vezetője, fideszes országgyűlési képviselő, Daher Pierre. Úgy tűnik, az osztályok átszervezésével évtizedes politikai vita végére kerülhet pont, amit viszont a helyiek és a kórházvédők sérelmeznek. Hétfőn ülősztrájkot szerveztek a kórház leépítése ellen.

hvg.hu Itthon

Dulakodás volt a kazincbarcikai kórházban

Az Összefogás a kazincbarcikai kórházért egyik tagja azt állítja: tettlegességig fajuló vitába keveredett Daher Pierre fideszes képviselővel, aki a kazincbarcikai kórház igazgatója is. A nő állítása szerint Daher karjánál fogva rángatta, ezért rendőrségi feljelentést tett. A kórházigazgató a hvg.hu-nak azt mondta: több évtizede orvos, de soha nem támadt betegre és most sem tett ilyet, a nőt azonban sokan jól ismerik a kórházban, mert már sok feljelentést tett ellenük.

hvg.hu Világ

Daher Pierre lett Orbán libanoni összekötője

A Fidesz libanoni származású parlamenti képviselője, Daher Pierre az elmúlt hetekben Libanonba látogatott, hogy a két ország közötti befektetésekről tárgyaljon - írja a Naharnet című libanoni híroldal az An Nahar című arab nyelvű napilap anyagára hivatkozva.

MTI Itthon

Edelény ragaszkodik kórházához

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Edelény önkormányzata ragaszkodik kórházához, azt nem adná állami fenntartásba, inkább zárt körű részvénytársaságként üzemeltetné tovább; a kórházigazgató közlése szerint az intézmény dolgozóinak döntő többsége nem támogatja a társasági formát - írta csütörtöki számában az Észak-Magyarország.

hvg.hu Világ

"Kizárt, hogy a terroristák kezében hasadóanyag lenne"

Barack Obama amerikai elnök vasárnap éjjel bejelentette, hogy az Egyesült Államok végzett Oszama bin Ladennel, az al-Kaida terrorhálózat vezetőjével. Kíváncsiak voltunk, hogyan látják idehaza az elfogást: politikusokat és biztonsági szakértőket kérdeztünk az akcióról, valamint arról, kell-e az iszlám szélsőségek bosszújától tartanunk.

MTI Itthon

Az edelényi polgármestert politikai tisztogatással gyanúsítják ellenfelei

Molnár Oszkárt, Edelény (független) polgármesterét, a térség országgyűlési képviselőjét egy interneten is terjedő levél tanúsága szerint politikai ellenfelei azzal vádolják, hogy egykori – tőle időközben elfordult – párttársait különböző módszerekkel igyekszik lehetetlen helyzetbe hozni – írta szerdán az Észak-Magyarország.

hvg.hu/MTI Itthon

Bent ül a parlamentben Daher Pierre

Képviselői mandátumigazolással kezdte munkáját hétfőn kora délután az Országgyűlés; ezt követően a törvényhozás új tagja, Daher Pierre, a Fidesz politikusa letette képviselői esküjét.

MTI / hvg.hu Itthon

Daher Pierre-ből mégis parlamenti képviselő lesz

A Fidesz választási egyeztető bizottsága a Pelczné Gáll Ildikó EP-mandátum elnyerése miatt megüresedő országgyűlési helyre Daher Pierre-t jelöli, a Szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén megyei listájáról - közölte a párt.

hvg.hu Itthon

Orbán Edelényben: átkozottul bonyolult a helyzet

Orbán Viktor csütörtökön Edelénybe érkezett, ahol beszédében arra buzdította a polgárokat, hogy szakítsanak a múlttal, s szavazzanak a "három harmadra". Munkatársunk a helyszínen Schmitt Pállal is találkozott, aki megígérte az adócsökkentést.

hvg.hu Itthon

Lázadás tört ki a Jobbikban

Fellázadtak az edelényi jobbikosok a pártközpont ellen, mert Vonáék Molnár Oszkárt preferálják, és felszólították a helyi szervezet vezetőjét, Miklós Árpádot, vonja vissza jelölését Molnár javára.

hvg.hu Itthon

A vezető rabbi az edelényi MSZP-jelölt visszalépését kéri

Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezető rabbija Lendvai Ildikóhoz intézett nyílt levelében a demokratikus pártok összefogását kérte annak érdekében, hogy akadályozzák meg a rasszista kijelentéseitől hírhedtté vált edelényi polgármester parlamentbe való bejutását.

MTI Itthon

Molnár Oszkár elítéli Daher Pierre megfenyegetését

Egy internetes oldal hozzászólásaiban fenyegették meg Daher Pierre-t, az edelényi, 8-as számú választókörzet fideszes országgyűlési képviselőjelöltjét és családját, Molnár Oszkár, a független képviselőjelölt elítéli a cselekedetet.

MTI Itthon

Megfenyegették Edelény fideszes jelöltjét

Egy internetes oldal hozzászólásaiban fenyegették meg Daher Pierre-t, az edelényi, 8-as számú választókörzet fideszes országgyűlési képviselőjelöltjét és családját - közölte a jelölt.

1 2
Az EU keményen az asztalra csapott az oltóanyaggyártókkal való tárgyaláson

Az EU keményen az asztalra csapott az oltóanyaggyártókkal való tárgyaláson

Csak semmi pánikgomb: okos megoldás az idősek rémálmára

Csak semmi pánikgomb: okos megoldás az idősek rémálmára

Fauci: két héten belül jóváhagyják a Johnson & Johnson vakcináját

Fauci: két héten belül jóváhagyják a Johnson & Johnson vakcináját

Lazítások jöhetnek Horvátországban, ha nem jelenik meg a brit variáns

Lazítások jöhetnek Horvátországban, ha nem jelenik meg a brit variáns

A járványban az államé lett a Zuglói Filharmónia

A járványban az államé lett a Zuglói Filharmónia

Mundruczó Kornél az SZFE-ügyről: A tanárok listája majdnem kommentálhatatlan

Mundruczó Kornél az SZFE-ügyről: A tanárok listája majdnem kommentálhatatlan

Szlovákiában csaknem tízezer új fertőzöttet regisztráltak az országos tesztelés szombati napján

Szlovákiában csaknem tízezer új fertőzöttet regisztráltak az országos tesztelés szombati napján

Negyedével nőtt itthon a használt autók átlagára

Negyedével nőtt itthon a használt autók átlagára

A címlapról ajánljuk