#Demeter Ervin

hvg.hu Itthon

Itt a videó, amely után újságírókat tiltottak ki a Parlamentből

Kormánypárti politikusokat kérdeztünk a Parlamentben arról, árthat-e a kormány, illetve a Fidesz népszerűségének, hogy Matolcsy György rokonánál is landoltak MNB-s alapítványokba mentett közpénzek. Kövér László házelnök nem volt hajlandó válaszolni, a fideszes Demeter Ervin pedig az interjú körülményeit kifogásolta, és közölte, hogy „nem hajlandó lemenni kutyába”. Harrach Péter KDNP-s frakcióvezető azt állította az őt kérdezni próbáló riporterekről: azért kapják a pénzt, hogy lejárassák a kormányoldalt. Egy férfi, aki nem képviselő, az üléstermi folyosóra belépve vetette oda kollégánknak, hogy „tűzzön innen a picsába”. A videó készítése után több újságírót, köztük a hvg.hu munkatársát is kitiltották a Parlamentből.

MTI Gazdaság

A borsodi kormányhivatal ellenőrizte a rezsicsökkentést

A rezsicsökkentésben kiemelt a kormányhivatalok szerepe, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal élt a lehetőséggel és ellenőrizte az önkormányzatok szemétszállítási díjemelését - mondta Demeter Ervin kormánymegbízott.

HVG Itthon

A Fidesz kommunistái jó kommunisták

A mi kommunistánk jó kommunista – ezt az elvet a folyamatossá és szigorúbbá teendő nemzetbiztonsági ellenőrzéseknél is meghonosítaná a Fidesz.

M. László Ferenc Itthon

Megosztott Fidesz egykor és most: a régi titkosszolgákat védelmeznék

A rendszerváltás után továbbszolgáló titkosszolgák védelmében utasította el hat évvel ezelőtt a Fidesz azt a törvényjavaslatot, amely az ügynökakták nyilvánosságra hozatalát célozta. Míg 2005-ben a Fidesz szakpolitikusai hosszan vitatkoztak a parlamentben az MSZP benyújtotta tervezetről, három hete indoklás nélkül utasították el az LMP hasonló javaslatát. Információink szerint most kényelmetlennek tartották volna az egykori titkosszolgák szerepét is érintő vita lefolytatását.

hvg.hu/MTI Parlament

Lenyomták a fideszes lázadók Pintér szuper-titkosszolgálatát

Mégsem lesz szuper-titkosszolgálata Pintér Sándor belügyminiszternek. A parlament a fideszes Demeter Ervin módosító indítványának elfogadásával kilőtte az összes különleges jogosítványát a belügyminiszter tervezte Nemzeti Információs és Bűnügyi Elemző Központnak. Demeter a javaslatában a Kövér László és más fideszes képviselők által megfogalmazott kritikákat gyűjtötte össze.

MTI Itthon

Demeter bocsánatkérést vár Juhász Ferenctől

Demeter Ervin (Fidesz), a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei kormánymegbízott bocsánatkérésre szólítja fel Juhász Ferencet (MSZP) az Országgyűlés honvédelmi bizottsága keddi ülésén tett kijelentései miatt. A fideszes országgyűlési képviselő, egykori titokminiszter erről kedden beszélt.

hvg.hu Itthon

2006-os videó: amikor a Fidesz még védte a szolgálati nyugdíjakat

2006. októberében tartott sajtótájékoztatón a kereszténydemokrata Soltész Miklós, jelenlegi nemzetierőforrás-államtitkár, és Demeter Ervin Gyurcsány és kormánya azon tervét leplezte le, hogy a jövőben megszüntetnék a korengedményes és a szolgálati nyugdíjakat - írja a Képviselő Funky blog.

Fürjes Judit Vélemény

Demeter Ervin: új szelek fújdogálnak a közigazgatásban

A kormány célja, hogy az állampolgárok, a vállalkozások ne szükséges rossznak, átugrandó akadálynak tekintsék az államigazgatást, hanem olyan szervezetnek, amely velük együttműködik, az ő törekvéseiket segíti – nyilatkozta a hvg.hu-nak Demeter Ervin, akit BAZ megye kormányhivatalának élére neveztek ki.

OTS-Hírvonal Itthon

Pert vesztett Demeterrel és Kövérrel szemben Szilvásy

A Fővárosi Ítélőtábla a Kövér László első- és Demeter Ervin másodrendű felperes által személyiségi jog megsértése iránt indított perben elsőrendű alperesként az alábbi közlemény közzétételére kötelezte Szilvásy Györgyöt - közölte az OTS-en a volt titokminiszter.

Fürjes Judit Vélemény

Molnár Zsolt : Már az ön kérdései is államtitkot tartalmaznak

Az Orbán-kabinet töretlen népszerűségének egyrészt az az oka, hogy eleinte minden új kormány iránt természetes a bizalom, másrészt az, hogy a kétharmados kormánytöbbség a mai napig nem döntött érdemi kérdésekben, állítja a hvg.hu-nak adott interjúban Molnár Zsolt, a szocialisták fővárosi kampányfőnöke és a Parlament Nemzetbiztonsági Bizottságának tagja.

hvg.hu Itthon

Szilvásy: nem dolgozott politikai pártokra az NBH

Felkészületlenül érték a Nemzetbiztonsági Hivatalt és a rendőrséget a 2006-os őszi események - állítja Szilvásy György volt titokminiszter, aki szerint nem igaz, hogy az MSZP politikai célra használta fel a titkosszolgálatokat.

HVG Itthon

Beindult a rendvédelmi centralizácó

A formálódó Nemzeti Védelmi Szolgálat nemcsak a rendőrség és a titkosszolgálatok belső ellenőrzésére jön létre, hanem a közigazgatás egy részét is szemmel tartja majd – írja a HVG címlapsztorija.

hvg.hu Itthon

Demeter: egykori III/III-as is kapcsolható az Omninvesthez

Döntő szerepet játszott az új típusú influenzavírus elleni oltóanyagot gyártó cég, az Omninvest mögött álló ciprusi cég működésében egy olyan férfi, aki az egykori III/III-as csoportfőnökségnek dolgozott - jelentette ki újságíróknak Demeter Ervin, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának fideszes tagja.

hvg.hu Itthon

UD-ügy: Kövérék pert nyertek Szilvásy és a MeH ellen

Megsértette Kövér László és Demeter Ervin fideszes politikusok jó hírnévhez fűződő jogát Szilvásy György volt titokminiszter, mikor a felperesek UD Zrt.-vel kapcsolatos elítélendő tevékenységéről nyilatkozott - mondta ki nem jogerős ítéletében a Fővárosi Bíróság csütörtökön.

1 2
Ezreket bocsát el a FedEx Európában

Ezreket bocsát el a FedEx Európában

Elismeri az Apple: meggyűlhet az M1-es gépek baja az ultraszéles monitorokkal

Elismeri az Apple: meggyűlhet az M1-es gépek baja az ultraszéles monitorokkal

Volt egy kis csavar Jennifer Lopez fellépésében az elnöki beiktatáson

Volt egy kis csavar Jennifer Lopez fellépésében az elnöki beiktatáson

Új ütemmel folytatják a Nyugati pályaudvar felújítását, konténerpénztárakban lehet jegyet venni

Új ütemmel folytatják a Nyugati pályaudvar felújítását, konténerpénztárakban lehet jegyet venni

Nagy segítséget kapnak a közlekedők a Google Térképtől, de csak a világ négy pontján

Nagy segítséget kapnak a közlekedők a Google Térképtől, de csak a világ négy pontján

Márciusban nyílik az új budapesti luxushotel

Márciusban nyílik az új budapesti luxushotel

Újra elérhető a trumpisták kedvenc közösségi oldala, de használni nem tudják

Újra elérhető a trumpisták kedvenc közösségi oldala, de használni nem tudják

Index: Az OGYÉI már jóváhagyta az orosz vakcinát

Index: Az OGYÉI már jóváhagyta az orosz vakcinát

A címlapról ajánljuk