#Egymillióan a magyar sajtószabadságért!

hvg.hu Itthon

Ezrek demonstráltak a Milla rendezvényén

Ezrek vettek részt a Milla - Azért a víz az úr elnevezésű demonstrációján, amelyet eredetileg március 15-re terveztek, de a rendkívüli időjárás miatt vasárnap délutánra halasztottak. TGM szerint a következő választásokat bojkottálni kellene, népszavazásokat és sztrájkokat kellene szervezni. Majtényi László szerint Magyarország korszakhatárhoz érkezett.

hvg.hu Itthon

A Milla elárulta, hol ünnepel március 15-én

A Kálvin téren ünnepel jövő pénteken az Egymillióan a magyar sajtószabadságért csoport, miután korábban megszokott helyszínükön, a Ferenciek terén a felújítási munkálatok miatt erre nem kerülhet sor.

PLT Nyüzsi

Nem azt mondták, Gordon!

A Milla legutóbbi nyilatkozatainak csak valamiféle unortodox politológiai okkultizmus szemszögéből van értelme. A klasszikus politikaelemzés vagy akár a józan paraszti ész tekintetében nem sok ráció van bennük.

hvg.hu Itthon

"Arcátlanul hazudnak" - videóra vette a Milla a molinós incidenst

Videófelvétel bizonyítja a Milla szerint, hogy mégis fellépett a szervezet ellen az Országgyűlési Őrség, amikor a Békemeneteket szervező Civil Összefogás Fórum (CÖF) korábbi akciójára válaszolva ők is egy molinót feszítettek ki a Parlament épületénél. Az Országgyűlés sajtóosztálya korábban azt közölte a hvg.hu kérdésére, hogy semmilyen intézkedés nem történt egyik molinó esetében sem.

hvg.hu Itthon

Molinós flashmob lesz a Parlament előtt hétfőn

Flashmobot tartanak február 18-án délután 5-kor a Parlament előtt. A szervezők azt kérik, hogy aki jön, hozzon magával olyan táblát, plakátot, transzparenst, amit kitenne az Országgyűlés elé.

hvg.hu Itthon

Nem engedték a Milla-molinó kifüggesztését a parlamentnél

Megakadályozták szerdán délután a Milla aktivistáit abban, hogy saját óriásmolinójukat kifeszítsék a parlament mellett. Az Országgyűlés Hivatala a "hozzájárulás nélküli közterület használatért" 107 ezer forint megfizetésére kötelezte a Milla-aktivistákat. Mint ismert, hétfőn a békemeneteket is szervező CÖF molinója egy napig volt kifeszítve ugyanezen a helyen.

hvg.hu Itthon

Jobbra tolnák Bajnait az MSZP-től a támogatói

Elkezdődött a pártszervezés az Együtt 2014-ben: Bajnai Gordon kedd este az egyik alapító szervezet, a Milla tagságával beszélgetett, ahol az MSZP-vel folytatott egyeztetések okozta félreértéseket, kommunikációs zűrzavart igyekeztek eloszlatni a felek. Szerdán információink szerint a stáb politikai elemzőkkel a szervezet arculatának kialakításáról fog tanácskozni, majd február elején a Haza és Haladás, a Milla és a Szolidaritás közösen tart majd évadnyitó gyűlést, ahol a volt miniszterelnök évet értékel, ám a párt bejegyzésére addig biztosan nem kerül sor.

hvg.hu Itthon

Milla: a jobboldalt felelősség terheli a náci beszéd terjedéséért

Örülünk, hogy végre a Fidesz és támogatói is fölismerték, hogy a helyzet immár tarthatatlan, de ennek akkor lesz csak értéke, ha fölülvizsgálják az eddigi engedékenységüket a szélsőjobbal és a náci ideológiákkal szemben - írja a vasárnapi náciellenes tüntetésről a Milla, hozzátéve, hogy a baloldalnak is van még min elgondolkodnia.

Mong Attila Vélemény

Bajnai és a borzalmas tagság

Amennyiben a „patás ördögtől meg kell szabadulnia a nemzetnek” egyedüliként marad meg a programban, úgy egy esetleges választási győzelem abba a meglepő helyzetbe sodorhatja az Együtt 2014 vezetőit, hogy el kell gondolkodniuk az Együtt 2015, az Együtt 2016 és az ezeket követő további nehéz évek teendőin, ráadásul úgy, hogy közben már kormányozni is kellene. És Orbán Viktor sem lesz a közelben, hogy segítsen.

MTI Itthon

Alcsútdoboz elhatárolódott a Milla tüntetésétől

Alcsútdoboz lakói bármikor szabadon gyakorolhatják a véleménynyilvánításhoz, a szólásszabadsághoz, illetve a gyülekezéshez való alkotmányos jogaikat, a település ugyanakkor elhatárolódik a Milla október 23-ai demonstrációjától.

hvg.hu Itthon

Máris a Facebookon nyomul Bajnaiék új mozgalma

Hozzávetőleg ötszáz lájkot gyűjtött eddig a Bajnai Gordon által a Milla október 23-i ünnepi demonstrációján bejelentett Együtt 2014 Mozgalom, amelynek mától él a Facebook-oldala. A mozgalom saját honlapja is elindult már.

HVG Itthon

Ünnep Bajnaival - Egyedülálló úr keresi...

A személyiségétől némiképp idegen szerepben készül visszatérni a politikai küzdelmek színpadára Bajnai Gordon, aki október 23-át, az Egymillióan a Sajtószabadságért csoport (Milla) rendezvényét választotta a hosszú ideje lebegtetett „come back” színhelyéül.

Dezső András Itthon

Ángyán fellépésének is örült volna a Milla vezetője

Egy elutasított adókedvezmény adta az utolsó lökést a szervezkedésre a Milla vezetőjének. Juhász Péter a hvg.hu-nak adott interjúban elmondta, benne felvetődött, hogy Ángyán József is felszólalhatna október 23-i rendezvényükön, de végül mégsem keresték meg a fideszes politikust. Bajnai szerepléséről nem volt sok egyeztetés, de azért most még csak ismerkedési fázisban vannak.

hvg.hu Itthon

Majtényi 8 pontban hozná helyre a jogállamot

Nyolc pontban foglalta össze a Majtényi László által alapított és jelenleg is vezetett Eötvös Károly Közpolitikai Intézet (EKINT) a jogállam visszaállításának elveit. A felvetésekre a Milla és a Demokratikus Koalíció is reagált.

hvg.hu Itthon

Milla: még nem tisztázott Bajnai szereplése a tüntetésen

Ma este dönt az október 23-i tüntetésen felszólalókról a Milla - mondta Juhász Péter szervező az M1-nek. Juhász azt mondta, szeretnék, ha pártsemleges lenne a demonstrációjuk, de remélik, hogy majd leszolyan politikai erő, ami megfelel a megfogalmazott elvárásaiknak.

hvg.hu Itthon

Gyurcsány: a Milla többet árt, mint használ

"A Milla többet árt, mint használ, mert utcára viszi az embereket és hamis illúziókat épít" - mondta Gyurcsány Ferenc az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A Demokratikus Koalíció elnöke nem javasolja, hogy bárki is elmenjen a Milla tüntetésre „biodíszletnek”.

1 2 3 4 5
200 millió forintért vásárolt lakásokat és garázst Varga Judit és férje

200 millió forintért vásárolt lakásokat és garázst Varga Judit és férje

Új, politikailag független szervezetet alapított 42 magyar operatőr

Új, politikailag független szervezetet alapított 42 magyar operatőr

Mary Trump kész nevet változtatni, hogy eltávolodjon Donald Trumptól

Mary Trump kész nevet változtatni, hogy eltávolodjon Donald Trumptól

Egy hétvége alatt 94 ezer új fertőzöttet regisztráltak Spanyolországban

Egy hétvége alatt 94 ezer új fertőzöttet regisztráltak Spanyolországban

Virtuális térben indul a davosi konferencia

Virtuális térben indul a davosi konferencia

Vidnyánszky a Berliner Ensemble igazgatójának: Te nem a megbékélést szolgálod, hanem a megosztottságot szítod

Vidnyánszky a Berliner Ensemble igazgatójának: Te nem a megbékélést szolgálod, hanem a megosztottságot szítod

Tudományos kudarc: leállítják az egyik francia vakcinajelölt munkálatait

Tudományos kudarc: leállítják az egyik francia vakcinajelölt munkálatait

Érdemes lehet kivárni a teherbe eséssel a koronavírus-oltást

Érdemes lehet kivárni a teherbe eséssel a koronavírus-oltást

A címlapról ajánljuk