A TESCO a Montanat választotta

Utolsó frissítés:

„A Montana Quality mérnökök magas színvonalú, megbízható munkáját mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy kilenc éve, mióta a TESCO-Global Áruházak Rt. az első áruházát megnyitotta, cégünk a Montana mérnökök szaktudására és munkájára épít.”

A TESCO nyilatkozatát kilenc éves sikeres együttműködés alapozta meg. A Montana Rt. 1996-tól tervezi, kivitelezi és üzemelteti a TESCO-Global Áruházak Rt. áruházainak és benzinkútjainak kommunikációs hálózatát. A Montana Rt. eddig több mint ötven hálózatot épített meg a TESCO megrendelésére. A kiépített végpontok száma meghaladja a húszezret.

A Montana Quality mérnökök minden alkalommal felmérik a felmerülő igényeket, megismerik az adott helyszínt, és gyors elemzés után a TESCO standard-et figyelembe véve optimális és beruházás-hatékony megoldást javasolnak. A megvalósítás mindenkor a TESCO igényei szerint történik.

A TESCO a rendszerépítés mellett az üzemeltetést is a Montana Rt-re bízta. Az átadott hálózatok karbantartását a Montana Quality Support végzi. A szolgáltatás keretében a Montana Rt. folyamatos, 7x24 órás emelt szintű rendelkezésre állást is biztosít.