szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az MKB Bank kombinált befektetési lehetőségek sorát kínálja azoknak, akik megtakarításaikat kiemelkedő hozamok mellett kívánják kamatoztatni.


Sziráki László, az MKB Bank
retail üzletirányítási szakterületének
vezetője

A pénzügyi válság csillapodásával nem csupán a megtakarítási kedv élénkülése figyelhető meg, hanem az is, hogy az ügyfelek tudatosabban és körültekintőbben állnak befektetési döntéseikhez. Emellett lényegesen tágabban gondolkodnak megtakarításaikról, mint néhány éve, miután a saját pénztárcájukon tapasztalhatták, kombinált befektetési ajánlataink kiemelkedő éves betéti kamatokat nyújtanak.

A három-, illetőleg hathónapos időhorizontra szóló MKB Hozamtrió például igazán vonzó lehet mindazoknak, akik megtakarításukat okosan osztják meg és fektetik be az MKB Bank által ajánlott lehetőségek számukra leginkább megfelelő kombinációjába, a megszabott feltételek mellett .

Kiemelkedő forint betéti kamatot azok érhetnek el, akik a klasszikus lekötött forintbetét, a feltörekvő részvénypiacok közé tartozó Brazília, Oroszország, India és Kína legnagyobb és legjobb likviditású vállalatainak részvényteljesítményéből profitáló MKB BRIC tőkevédett származtatott alap, illetőleg az MKB V. Kötvény vagy a befektetési egységekhez kötött MKB Kincstár életbiztosítás összeállítást választják, három egyenlő részre bontva a befektetendő – 600 ezer forintot meghaladó – összeget. Szintén kétszámjegyű EBKM-re számíthatnak azok, akik befektetésüket fele-fele arányban a három- vagy hathavi banki lekötés és az MKB BRIC tőkevédett származtatott alap között osztják meg. Akinek ennél kisebb összeg áll rendelkezésére, mind a három-, mind pedig a hathónapos időtávon magas kamat mellett helyezheti el legalább 50 ezer forintnyi megtakarítását standard lakossági lekötött forintbetétben.

A többéves időtávlatban gondolkodó befektetők számára kínálnak ideális lehetőséget az MKB Trezor Számlák: a már középtávon adóelőnyt biztosító számlákkal a megtakarítási és befektetési lehetőségek széles palettája – így az MKB Hozamtrió is – elérhető az MKB Bank 86 egységet számláló fiókhálózatában. Személyes pénzügyi tanácsadóink minden érdeklődőnek segítenek az anyagi lehetőségeihez, az életcéljaihoz, kockázattűrő képességéhez, illetve hozamelvárásaihoz leginkább igazodó megoldás megtalálásában. A konstrukciókról és a bankfiókokról további részletek találhatók a www.mkb.hu honlapon.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Rasszistagyanús magyar szurkolók miatt vizsgálódik az UEFA

Rasszistagyanús magyar szurkolók miatt vizsgálódik az UEFA

Belarusz stratégiai ágazatok ellen készít elő szankciókat az EU

Belarusz stratégiai ágazatok ellen készít elő szankciókat az EU

Tömött sorokban ítélik el a kormány melegellenes törvényét a cégek, szervezetek, politikusok

Tömött sorokban ítélik el a kormány melegellenes törvényét a cégek, szervezetek, politikusok