Hvg.fesztival: Na mit vittek Vajna Timiék a VOLT-ra?

Hvg.fesztival: Na mit vittek Vajna Timiék a VOLT-ra?

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Annyit mondunk: arcszőrzete van és nem túl kedves neve. No? Fesztiválstábunk: Papp Réka Kinga és Tóta W. Árpád megmutatja.

Kövesse a hvg.hu fesztiválstábja kalandjait: bejelentkezések, videóriportok, képek, megjegyzések, beszólások, őrültségek Papp Réka Kingával és Tóta W. Árpáddal."

Bonyolult közgazdasági összefüggés, de kérjük kapcsolják fel a lámpát, hogy mi olcsóbban ihassunk." - állapítja meg Tóta W. Árpád, és hát minden mást elmesél az alábbi fotó, különös tekintettel a sarokban látható nagyfröccsre.

©

Előzőleg egyébként fesztiválstábunk éppen a Vajna Tímea-féle Mr. Funk VOLT-os standján talált egy, az ismert internetes mémre emlékeztető terméket.

Meglepő? Meglepő.

©

A Papp Réka Kinga–Tóta W. Árpád tudósítópáros nyakába veszi a hazai szórakoztatóipar csúcsrendezvényeit látástól-stroboszkópvakulásig, hogy álló- és mozgóképes, valamint szöveges bejelentkezéseikkel, mi több, kisfilmekkel meséljék el mindenkinek, hogy mitől döglik a popkulturális légy.

Keresse a hvg.fesztival dobozt a hvg.hu oldalon!

Ha pedig fesztivállátogatóként lát, hall, vagy érez valami nagyon fontosat, akkor fotózza/videózza le, vagy írja meg nekünk a [email protected] címre!

Hozzászólások