szerző:
hvg.hu

Vas megye területére másodfokú, a Sopron–Kaposvár vonaltól nyugatra eső további területekre pedig elsőfokú vészjelzést adtak ki.

Másodfokú, narancssárga riasztást adott ki felhőszakadások veszélye miatt péntek délutánra az Országos Meteorológiai Szolgálat – írja a katasztrófadédelem Facebook-oldalán. Itt rövid idő alatt akár ötven milliméternél is több eső eshet – az érintett területen az aktuális helyzetet alakulását ezen a folyamatosan frissülő térképen követheti nyomon.

Emellett elsőfokú riasztás van érvényben az ország nyugati vidékein: Sopron környékén, egész Zala megyében és Somogy megye délnyugati kétharmadán.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!