Ingatlankeresés egyedülálló légifotós keresővel

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Magyarországon egyedülálló, légifotós ingatlankeresővel indul útjára a HVG Online új portálja, az Ingatlanmenedzser.hu. A kereső lehetővé teszi a kiszemelt környék bejárását az interneten keresztül. A portál egyben napi frissességű ingatlanhíreket, tippeket és tanácsokat közöl, kalkulátorokkal, a hirdetések kiemelésének számos lehetőségével segíti az ingatlanok gyors és hatékony megtalálását.

Az új szolgáltatás segítségével a potenciális vevők utcaszintig nagyítva nézhetik meg leendő otthonuk, irodájuk közvetlen környezetét a műholdas képeken, illetve ellenőrizhetik a hirdetésben leírtakat. Ezzel a megoldással olyan szolgáltatáshoz jutnak a magyar lakáskeresők, -tulajdonosok és -közvetítők, amely a fejlettebb internetes piacokon is szofisztikáltnak számít.

Az oldalon a magántulajdonosok, az új építésű lakások, házak, valamint irodák, kereskedelmi egységek értékesítői, bérbe adói mind különleges hirdetési felületet kapnak. A már a kezdetektől több ezer ingatlanból álló adatbázis tartalmazza a két legnagyobb hazai ingatlanforgalmazó teljes állományát. A magánhirdetők 3 hirdetést ingyen adhatnak fel, amelyeket képanyaggal, fotóval, alaprajzzal illusztrálhatnak.

Az Ingatlanmenedzser.hu friss ingatlanhírekkel, rendszeresen frissített és praktikus tippekkel és trükkökkel is szolgál. A lakóingatlanokon kívül a szerkesztők nagy súlyt helyeznek a befektetési lehetőségekre, valamint a kisebb súllyal szereplő vidéki ingatlanpiacra is.

Tovább az oldalra