Brókerbotrány: Lamperth Mónika férje feljelentette Rogán Antalt

Utolsó frissítés:

Tetszett a cikk?

Rágalmazás miatt feljelentette Rogán Antalt Jegesy András ügyvéd, akit a fideszes politikus a K and H Equities ügyeivel hozott összefüggésbe. Rogán azt állította, hogy Jegesyt szerződés kötötte a botrányba keveredett brókercéghez. A belügyminiszter férje tagadja az ellenzéki politikus állítását.

Jegesy András szerdán helyezte kilátásban hogy "jogi úton vesz elégtételt" Rogán Antaltól, ha a fideszes politikus nem tudja bizonyítani az ellene felhozott vádjait, és nem kér tőle bocsánatot.
Rogán Antal azt állította, hogy információi szerint Jegesy András ügyvédet, a belügyminiszter férjét, szerződés kötötte a K and H Equities brókercéghez, amely "egymillió forintos jövedelmet jelentett számára". A fideszes politikus közölte, hogy látta a szerződést, de a tartalmáról nem adhat tájékoztatást. Rogán Antal később módosított állításán, mondván nem szerződést, csak egy szerződés-tervezetet látott.
"Soha nem volt ügyvédi szerződésem sem a K and H Equities, sem a Britton cégekkel, nem folytattam semmiféle ügyvédi tevékenységet sem ezek, sem a Pannonplast ügyében vagy érdekében" - tudatta még aznap Jegesy András. (MTI)