Csiszár Jenő: "ezt elszúrtam"

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI

"Ezúton kérek elnézést mindazoktól, akik bíztattak, támogattak, segítettek és hittek abban, hogy lehet egyszer normális, civil, politikától mentes közrádiót csinálni. Nyilván lehet, csak nem nekem és nem most" - írta Csiszár Jenő abban a közleményben, amelyet a Magyar Rádió elnöki pályázatával kapcsolatban tett közzé.

"Akik ismernek, tudják, nem vagyok igazán bürokrata lelkű pasas, hát tényleg nem: megnéztem a Magyar Rádió elnöki posztjára kiírt pályázatot, örültem, elkezdtem csapatot gyűjteni, pályázatot írni abban a hiszemben, hogy az anyag beadásának határidejéig, április 19-ig elkészítjük a szerintem sikeres közszolgálati magyar rádió működtetésének koncepcióját" - szól a közlemény. 

"Hogy ehhez szükséges a 'pályázati csomag' megvásárlása, azt tudtam, de az elkerülte a figyelmemet, hogy a pakkot, a jelentkezés jelentkezési lapját csak három napig árusítják, akkor is csak kilenctől egyig" - írja a volt rádiós.

"Most már mindegy, vegyük úgy, hogy nem értem el a tízórás tapolcai gyorsot. Szóval ezt elszúrtam. Bocs" - fejezi be a közlemény, amelyet a "Csiszár Jenő szigligeti lakos" aláírás zár.