Kövér otthon tartaná a baloldaliakat

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
Zalai Hírlap
Tetszett a cikk?

A 2006-os választásokon nem csak az dönt majd, hogy hány embert lehet a bizonytalanok közül a jobboldal szavazóbázisához csábítani, hanem az is, hogy ki mennyi baloldali hívet tud majd rábírni a szavazáskor az otthon maradásra – fogalmazott Hévízen tegnap Kövér László, a Fidesz választmányának elnöke.

 

A politikus a Széchenyi István Polgári Egyesület meghívására érkezett Hévízre. A Zalai Hírlap értesülései szerint Kövér László kifejtette, a jelenlegi kormánynak nincsenek az országot előre vivő gondolatai, azonban úgy tűnik, a baloldal mégis képes valamilyen módon az emberek meggyőzésére. Az MSZP 2002-ben a Fidesz ellen felkorbácsolt "gyűlöleti energiát alakította mozgási energiává", s így sikerült a jelenlegi kormánypártnak akkor a többletszavazatok megszerzése.

Kövér arról is beszélt a hazai média hazánkban is csak arra jó, hogy e kormányt segítve annak múltbeli bűneit a szőnyeg alá söpörje. Kifejtette, ennek ellenére a mintegy kétmilliónyi ingadozó meggyőzésével mennél több embert kell majd jövőre az urnákhoz vinni, de nemcsak a megjelentek, hanem a távol maradók is befolyásolhatják majd a választások kimenetelét. Ezért nem ártana, ha a baloldali szavazókat rá tudnák bírni ez alkalommal az otthon maradásra.

A fideszes választmány elnöke hozzátette, hajdan kormányzó pártja anno húsz százalékról öt százalékra szorította le az inflációt, emellett kétszáznegyvenezer munkahelyet teremtett. Így azt kell hangsúlyozni, hogy eredményeket felsorakoztató változás csak a Fidesz-MPP vezetésével érhető el.