Gyurcsány: nem kiabálni, cselekedni kell

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI

Nem kiabálni kell Magyarországon, hanem dolgozni, cselekedni és időnként áldozatokat hozni a hazáért, a városért és a családért - mondta Gyurcsány Ferenc Karcagon, pártja lakossági fórumán.

© miniszterelnok.hu
- Ez a hazafihoz méltó magatartás, becsülni a másikat, és meglátni benne a jót. A kiabálás nem szabadság, hanem felelőtlenség, és félelem attól, hogy lehet, hogy másnak van igaza, és nem nekem - tette hozzá a kormányfő. - Ezen a 10 milliós Magyarországon szerencsére azok vagyunk többségben, akik nem félünk, tiszteljük a riválisunkat, szeretünk és tudunk magyarok lenni - hangsúlyozta Gyurcsány Ferenc azután, hogy a Jász-Nagykun-Szolnok megyei 8. számú választókerület MSZP-s országgyűlési képviselőjelöltje, Vadai Ágnes elmondta: különös bátorság kell ezen a vidéken szocialistának lenni. A választókerületben mandátumért induló Vadai Ágnes hozzátette, hogy Karcagon az elmúlt négy évben végig figyelték a ténykedését, számon tartották, kivel beszélt, megörökítették videón, hova látogatott el.

A fórum végén a művelődési központnál Gyurcsány Ferencet ötven-hatvan főből álló csoport várta, amelyet rendőri osztag vett körül. A távozó miniszterelnököt a várakozók egy része tapssal, éljenzéssel búcsúztatta, míg mások azt kiáltották neki - utalva a miniszterelnök cégére -, hogy "Altus Feri! Altus Feri!".