Magyar Rádió: később állnak munkába az új alelnökök

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI

Such György elnök augusztus elsejei hivatalba lépése után állnak munkába a Magyar Rádió új alelnökei. Erről a közszolgálati médium két és fél hete megválasztott elnöke beszélt.

Neveket a szerződések aláírásáig nem mond, márpedig jövő keddtől lesz abban a helyzetben, hogy szerződéstervezetet adjon kiszemelt munkatársainak - mondta Such György elnök, hozzátéve, "valószínűleg nem egyszerre fogom őket megnevezni", feltehetőleg a műsorokért felelős alelnök lép előbb hivatalba.

Such György nem kívánta kommentálni az MTI azon értesülését, hogy ezt a területet Szayly József, a Petőfi Rádió adófőszerkesztő-helyettese, a gazdasági ügyeket pedig Mészáros László, az Antenna Távközlési Rt. jelenlegi pénzügyi igazgatója felügyelné.

Az elnök - aki nem sokkal július 10-i megválasztása után tájékoztatta a két alelnököt, hogy nem tart a jövőben igényt e poszton munkájukra - úgy nyilatkozott, szerdán kötötte meg négyéves mandátuma idejére szóló megbízási szerződését a közszolgálati médiumot felügyelő közalapítvánnyal.