Orbán szétszóródó rendszerváltókról beszélt az egri gimiseknek

Orbán szétszóródó rendszerváltókról beszélt az egri gimiseknek

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI

A rendszerváltoztatásról és a Fidesz megalapításáról is beszélt Orbán Viktor kormányfő csütörtök délután az egri könyvtárban gimnazistáknak - közölte a miniszterelnök szóvivője.

Az egri könyvtár rendszeresen lát vendégül helyi gimnazistákat, akik ezeken az eseményeken történelmi témájú előadásokat hallgatnak és beszélnek meg - közölte Szijjártó Péter. 

Orbán Viktor tegnapi egri látogatásán
©

Orbán Viktor csütörtökön mintegy 50 diák előtt a rendszerváltoztatásról és a Fidesz megalapításáról beszélt - mondta a szóvivő, hozzátéve: a pártelnök-miniszterelnök kitért arra, hogy "az 1989-1990-ben egy célért küzdő közéleti személyiségek mára a politikai paletta legkülönbözőbb részeire kerültek, és sokszor igen éles vitákat folytatnak egymással".

A tanulók a csaknem kétórás találkozón sok kérdést tettek fel a kormányfőnek, többek között az 1989. június 16-án a Hősök terén történtekről, a miniszterelnöki munkáról, beszédek írásáról, valamint a munka és a családi élet összeegyeztethetőségéről - közölte Szijjártó Péter. A Fidesz-KDNP szerdától péntekig Egerben tartja évadnyitó frakcióülését.