Zwack Péter temetésén a Fesztiválzenekar és Sebestyén Márta is zenél

Zwack Péter temetésén a Fesztiválzenekar és Sebestyén Márta is zenél

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Augusztus 21-én kedden délelőtt 10 órakor, a Szent István-bazilikában tartják a nemrég elhunyt Zwack Péter gyászmiséjét, a nyilvános temetés a Fiumei úti Sírkertben lesz.

©

A Zwack család közlése szerint jövő kedden délelőtt 10 órakor tartják a Szent István-bazilikában az augusztus 5-én elhunyt Zwack Péter gyászmiséjét. A misét Várszegi Asztrik főapát celebrálja, a család nevében Zwack Sándor mond búcsúbeszédet, az eseményen a Budapesti Fesztiválzenekar és Sebestyén Márta is közreműködik. A gyászmisén nagykövetek, közjogi méltóságok is részt vesznek, kiemelt biztonsági intézkedések mellett.

A Zwack Unicum Nyrt. tiszteletbeli elnökének urnáját a Fiumei úti Sírkertben található családi sírhelybe helyezik el. A szertartás 13 órakor kezdődik, itt a család nevében Zwack Izabella és Peter B. Zwack dandártábornok mond beszédet.

A Zwack Unicum Nyrt. magyarországi és külföldi partnerei, nagykövetségek képviselői, és a vállalat dolgozói a Zwack Unicum Nyrt. Soroksári úti székhelyén 2012. augusztus 21-én délután 15 órától búcsúztatják Zwack Pétert. Búcsúbeszédet mond Frank Odzuck, a Zwack Unicum Nyrt. vezérigazgatója. Az eseményen részt vesz Ilan Mor Izrael magyarországi nagykövete is.