Először lesz Magyarországon Comic Con

Először lesz Magyarországon Comic Con

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A rendezvény augusztusban lesz, rengeteg sztárt várnak.

Magyarországon is megrendezik a Comic Cont, írja az IGN. A képregényrajongók legnagyobb találkozója Budapesten lesz 2020. augusztus 15-16. között, és a PlayIT és Mineshow rendezvénysorozatok szervezőjeként ismert Meex Agent Kft. hozza el Magyarországra.

A rendezvényre sok külföldi és hazai filmsztárt várnak, de közönségtalálkozókkal, szakmai beszélgetésekkel, filmes előadásokkal, videojátékokkal és képregényekkel, kártyajátékokkal, e-sportversenyekkel és vásárlási lehetőségekkel várják a rajongókat.

„Hatalmas lehetőség és kihívás számunkra, hogy megrendezhetjük az első magyarországi Comic Con-t. Több országban jártam és látogattam végig a rendezvényt, mert cégünk már évek óta tervezi, hogy ezt a nemzetközi szinten is ismert fesztivált elhozza a hazai érdeklődők számára.

A Comic Con egy popkulturális, műfajokon átívelő, de azokat mégis összekötő hatalmas buli.

A látogatók jellemzően többféle érdeklődési körrel rendelkeznek – és mi igyekszünk ezeknek a sokszínű elvárásoknak megfelelni. A sci-fi, a fantasy, a manga, a cosplay, a sorozatok, a filmek, a képregények, kártyajátékok, játékkonzolok kiállítása és vására, mind a kiállítás részét fogják képezni."

– írta sajtóközleményben Csanda Gergely, a rendezvény szervezője.

Hozzászólások