Új magyar ifjúsági film a mozikban

Új magyar ifjúsági film a mozikban

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Tulajdonképpen évtizedek óta nem született jó magyar ifjúsági film - a nyolcvanas évek óta mintha elfeledkeztek volna...

Tulajdonképpen évtizedek óta nem született jó magyar ifjúsági film - a nyolcvanas évek óta mintha elfeledkeztek volna a kiskamasz korosztályról a gyártók. Néhány vállalkozó kedvű alkotó, egy merész producer és egy lelkes stáb azonban most elkészítette a Sherlock Holmes nevében című mozifilmet, ami az előzetes alapján nagyon is ígéretes próbálkozás.

A főszerepben két Sehrlock Holmes-rajongó kisfiú és egy lány, egy furcsa város bizarr titkokkal, és persze rengeteg rejtélyes figura, akikről csak a végére derül ki, melyik oldalon állnak. A címbéli utalásokon kívül számos, a tizenéves korosztály számára ismerős szimbólum köszön vissza a trailerből, amely kellemes képi világot sejtet.

A film honlapja magyar szemmel nézve több, mint korrekt: a storyboardtól a több nyelven elkészített filmplakátokig gyakorlatilag bármit megtalálhatunk. A Sherlock Holmes nevében állami támogatás nélkül, magántőkéből készült, ami már önmagában is megsüvegelendő - bízunk benne, hogy a filmnek sikere lesz, ez a siker pedig feléleszti a tetszhalott ifjúságifilm-gyártást. Kíváncsian várjuk!

Hozzászólások