Médiablog: heti összefoglaló

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Kommunikációs problémák az iWiW-nél, szájról szájra (WOMA), bekeményít a Washington Post…

Kommunikációs problémák az iWiW-nél

Miért nem keresi a kapcsolatot a közösségi szolgáltató a felhasználókkal? Miért marad „arctalan” (nem arcátlan) az egyébként egyre népszerűbb iWiW? Tovább.

Médiadiéta

Ahogy a táplálkozási szakemberek a fehérjék szénhidrátok, rostanyagok megfelelő arányára hívják fel a figyelmet, úgy kellene kevernünk a médiatípusokat és a különböző politikai irányultságú hírforrásokat is. Az egyoldalú médiafogyasztás komoly zavarokhoz vezethet. Tovább.

Szájról szájra (WOMA)

Az internetnek köszönhetően a fogyasztók a korábbinál nagyságrendekkel több másik fogyasztót érhetnek el, akik számára az ő üzenetük sokkal nagyobb súllyal esik latba, mint a reklámok üzenete. Tovább.

„Kommentszünet” - Bekeményít a Washington Post

A múlt héten a Washingtonpost.com „átmenetileg” felfüggesztette egyik blogjában a hozzászólás lehetőségét. Az intézkedést az egyik belpolitikai cikk kapcsán elszaporodó „személyeskedő, profán és gyűlölködő” hozzászólások váltották ki. Tovább.

Craig Newmark lenyomja a világsajtót (is)?

Az előreláthatólag tavasszal induló vállalkozásról annyit lehet tudni, hogy nem tisztán a „civil tartalomra” épít, de a professzionális szerkesztésen kívül újfajta „kollaboratív szűrési technika” segít abban, hogy mindig a nagy történések leghitelesebb verziója jusson el az olvasókhoz. Tovább.