szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Fantasztikus előrelépésnek lehetünk tanúi: az Európai Bizottság kérésére az Európai Élelmiszerbiztonsági Hivatal (EFSA) átdolgozza közel húszéves (egész pontosan 1993-as) referenciaértékeit az európai étrendre vonatkozóan.

“A meglévő bizonyítékok és az elmúlt években közzétett nemzeti és nemzetközi ajánlások figyelembe vételével” gondos és alapos konzultációk után elkészítette a szénhidrátok, az élelmi rostok, a zsírok, valamint a víz fogyasztására vonatkozó referenciaértékeket.

Hogy ennél még a Mísz Magazinban is többet olvastunk a témáról? Hát igen, nem csoda, ha azt érezzük, hogy nem kell lélekszakadva megszabadulnunk a konyhaszekrény tartalmától. (Vagy ha igen, nem emiatt.)

Olvasson tovább a life-style.hu-n!

HVG

HVG-előfizetés digitálisan is!

Rendelje meg a HVG hetilapot papíron vagy digitálisan, és olvasson minket bárhol, bármikor!