Etyeken épül Közép-Kelet Európa legnagyobb szabadidőparkja

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
travelline.hu
Tetszett a cikk?

Elkészült a Talentis Group Holding érdekeltségébe tartozó, az első...


Elkészült a Talentis Group Holding érdekeltségébe tartozó, az első lépcsőben közel 70 hektár területen felépülő, mintegy 300.000 m2 beépített területtel számoló szabadidőpark építészeti koncepcióterve, amelyet a neves nemzetközi ingatlanvásáron, a müncheni Expo Realon más projektekkel együtt ebben a hónapban mutatnak be külföldi beruházók előtt.

A Talentis egyik üzleti projektjeként Etyek mellett induló szabadidőpark termál- és élményfürdővel, csúszdaparkkal, rekreációs és wellness kínálattal, számtalan sportlehetőséggel áll az aktív és passzív kikapcsolódásra vágyók rendelkezésére. A komplexum a legszélesebb közönségnek készül: a többgyermekes családok és egyedül érkező látogatók számára egyaránt kellemes kikapcsolódást kínál.

A Csodák Palotájához hasonlítható, 49.000 m2-es tudományos élményparktól a jégpályán át a botanikus kertig szinte minden megtalálható lesz itt, ugyanakkor a centrum egy estés programra ugyanúgy alkalmas időtöltést kínál, mint a több hetes nyaralásra. A beruházás első lépcsője előre láthatólag négy év alatt készül el, amelyhez a Talentis külföldi partner bevonását tervezi.

tovább a projekt oldalára

(Forrás: epulettar.hu)

Hozzászólások