Rómában rekedt a Wizz Air 174 utasa

Rómában rekedt a Wizz Air 174 utasa

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
travelline.hu
Tetszett a cikk?

Az utasok, akik között kisgyermekek és idős emberek is vannak, minden ellátás...

Az utasok, akik között kisgyermekek és idős emberek is vannak, minden ellátás nélkül a repülőtéren töltötték a szombatra virradóra éjszakát, és az olasz lapok szerkesztőségeihez fordultak kétségbeesésükben a körülmények miatt. 

Tiltakozásukra a repülőtér igazgatója előbb felajánlotta nekik a szállodai éjszakázás lehetőségét, az utasok azonban ezt elutasították, mert abban reménykedhettek, hogy elutazhatnak. Erre viszont azt a választ kapták, hogy ugyan a rendelkezésükre bocsáthatnának egy repülőgépet, de az nem tudna leszállni Katowicében a rossz időjárási viszonyok miatt. Ezt követően többen hazatelefonáltak, mire kiderült, hogy otthon verőfényes napsütés van. 

A Wizz Air közleménye szerint a tegnapi Róma - Katowice járatát kénytelen volt törölni a dél-lengyelországi rossz időjárás miatt. A kiadott közlemény szerint az időjárás oly annyira rossz volt, hogy mind a katowicei, mind pedig a krakkói repülőtér teljesen vagy részlegesen zárva tartott, mert nem érték el a le- és felszálláshoz szükséges látási minimumot. 

A légitársaság mentesítő járatot küldött az utasokért, mely várhatóan 17 órakor érkezik értük Rómába.

MTI, Wizz Air
Hozzászólások