szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Kebelemlékmű ékesíti szombattól egy oroszországi városka központi parkját.

A szoborkompozíció, amely fedetlen női kebleket formáz a rajtuk nyugvó férfikézzel, a Rosztovi terület Batajszk városában nyer elhelyezést – olvasható a Lenta című orosz hírportálon.

A fedetlen kebel ábrázolása azonban nem öncélú, az ihletett művész(ek) elképzelése szerint ugyanis a szobor szerencsehozó talizmánként funkcionál majd a településen: bármely férfi, aki megérinti az emlékművet, száz százalékig biztos lehet abban, hogy boldog lesz a házassága.

A továbbiakban a mellemlékmű mellett felállítják a szerelmesek padját, a közelben pedig létrehozzák a kibékülés tisztását, ahol a házaspárok a családi harmónia helyreállításán fáradozhatnak.

hvg.hu Shake

Melleit mutogatta a miniszter asszony

Olaszországban egy volt topless modell kezébe adták az esélyegyenlőségi ügyek intézését. Mara Carfagna a kormányfő Berlusconi tévéjében is dolgozott.

Shake

„Ha látjuk a melleink közti árkot, mások is látják”

Ha a céges partin a főnök valakinek a dekoltázsán felejti a szemét, az illető biztos lehet benne, hogy rossz ruhát választott. Díjkiosztókon, céges ünnepségeken, ügyfelekkel való üzleti poharazgatáson hamar elfelejtik a férfiak a munkahelyi szabályokat, főleg, ha erre okot adnak a női munkatársak.

hvg.hu Shake

"A nagy mellem és én"

Miközben a mellnagyobbítások száma egyre nő a plasztikai sebészek beszámolói szerint, vannak olyan nők, akik számára az átlagosnál nagyobb mell csak terhet jelent.

hvg.hu Shake

Az 5 legérdekesebb kütyü nyaraláshoz

A XXI. század technikai vívmányai alapvetően a szórakoztatást szolgálják, és lássuk be, nincs is ezzel semmi baj. Még utazás és nyaralás közben sem, elvégre nem mindenki szereti hátra hagyni a civilizációt, ha elmenekül otthonról. Lássuk, mik is azok az ötletes high-tech kütyük, amelyek a nyári kikapcsolódást teszik színesebbé, könnyebbé, vagy éppen csak viccesebbé!

hvg.hu Plázs

A halál mint hiánycikk

Meddő spekulációk helyett nézzük meg, melyek lesznek az egészségügy és az orvostudomány főbb trendjei a következő évtizedekben. Az első, amit nem hagyhatunk figyelmen kívül, az átlagéletkor növekedése. Ez a megatrend hihetetlenül nagy hatást gyakorol majd az egészségügyre. Részlet a HVG Kiadó gondozásában megjelent Jövő-dosszié című könyvből.

hvg.hu Élet+Stílus

Szörnyeteggé tesszük agyonszeretett gyerekeinket

Felnőtt az első olyan generáció, amely sokak szerint „minden realitásérzéket nélkülöz, önző, gyenge és kapzsi”. A pozitív nevelés zászlaja alatt a gyermek önbizalmát kincsként őrző, útjukat egyengető szülők nem is gondolták, hogy az utódok ráfordítás nélkül mindent akaró attitűdje mennyire átformálja – hátrányára – a társadalmat.

Shake

Vajon a műmellek a házasság végét jelentik?

A The Times angol napilap felvetése szerint a mellplasztikát és egyéb szépészeti eljárásokat akaró nők többsége nem a férjének szépíti magát: a hirtelen érdeklődés a plasztikai műtétek iránt a hűtlenség jele lehet.

Húsz év alatt kiderült, hogy „bontani nagyon szeretnek a magyarok”

Húsz év alatt kiderült, hogy „bontani nagyon szeretnek a magyarok”

Ezt a luxus Kiát még az emblémája sem árulja el

Ezt a luxus Kiát még az emblémája sem árulja el

Családon belüli erőszak vádja miatt kirúgott kapust igazolhat le a Budapest Honvéd

Családon belüli erőszak vádja miatt kirúgott kapust igazolhat le a Budapest Honvéd