2012-ben megjelenik az első Gault&Millau Magyarország étteremkalauz

2012-ben megjelenik az első Gault&Millau Magyarország étteremkalauz

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

A Gault&Millau nemzetközi szinten működik, napjainkban a legbefolyásosabb étteremkalauz-kiadók egyike.

A Gault&Millau nemzetközi szinten működik, napjainkban a legbefolyásosabb étteremkalauz-kiadók egyike.

A Gault&Millau Magyarország étteremkalauz célja az
-hogy a magyar gasztronómiában megindult változások lendülete megmaradjon, és a hiteles teljesítményű éttermek hosszú távon sikeresek lehessenek
-hogy regionális mezőgazdasági termékek és kézműves élelmiszerek rövid utat találjanak a jó és kiemelkedő minőség és az elismertség felé
-hogy Magyarországon általánosságban emelkedjen a vendéglátás színvonala.

E célok érdekében a Gault&Millau Magyarország a vendégek és az éttermek tárgyszerű tájékoztatását tekinti elsőrendű feladatának, a nemzetközi összehasonlítást is lehetővé téve.
A kalauz szakmai irányítója és főszerkesztője Molnár B. Tamás lesz. - írja a bűvös szakács

Természetesen mi is nagy várakozással állunk előtte.

Hozzászólások