![](https://img.hvg.hu/Img/d687bb3a-509a-49ca-b43e-cbc038e76e5b/89cdfc3b-3561-41f2-8453-eeb84cd8ddb8.jpg)
Gönczi Péter főállásban online marketing menedzser, azon túl viszont egy olyan agrármegoldás hazai úttörője, aminek létezéséről eddig nem nagyon tudtak a kertészkedők - annak ellenére, hogy olcsó, egyszerű, de még egészséges is.
Emberünk azt követően kezdett új megoldáson gondolkodni, hogy a sok nyári zápor nyomán kialakuló gombabetegségek szétrohasztották a zöldségeit. Egy napfénnyel fűtött, passzív üvegházra esett a választása, és miközben ezután kutakodott a neten, rátalált egy videóra is, amiben halak úszkáltak egy tartályban, mellettük meg kavicsban nőtt a saláta.
Mi is mutatunk egy ilyen videót, hátha ez volt az:
Hogy miről van szó? Az intenzív tartályos haltenyésztés (akvakultúra) és a föld nélküli növénytermesztés (hidropónia) egyesítéséről, pontosabban hátrányaik előnnyé kovácsolásáról. Ám hogy ez pontosan mit jelent, arról már tényleg többet és tartalmasabban mesél a Cívishir.hu írása.