Pörkölt tarantulák és sült férgek

Pörkölt tarantulák és sült férgek

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

A Föld populációjának robbanásszerű növekedésével hozzá kell szoknunk a gondolathoz, hogy előbb-utóbb bizony a...

A Föld populációjának robbanásszerű növekedésével hozzá kell szoknunk a gondolathoz, hogy előbb-utóbb bizony a rovarok is rendszeres részei lesznek táplálkozásunknak. Szaporításuk töredékébe kerül a mai háziállatokhoz képest, és több protein, vitamin, és zsírsav található bennük mint a legtöbb húsfajtában.

A VICE magazin weboldalán ide kattintva most Milène Larsson összeállítását olvashatjátok a rovar-fogyasztás okairól, előnyeiről és különböző rovar-receptekről.

Forrás: vice.com

Hozzászólások