Gera Zoltán mégis marad a West Bromwich Albionban?

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
Vincze Szabolcs

Gera Zoltán kifejtette: nem akar semmit sem elkapkodni a jövőjével kapcsolatban. Ha azonban jelenlegi csapata, a West Bromwich Albion az erősítések után elég erősnek bizonyul ahhoz, hogy a Premier League-ben maradjon, hiába ját le júnuius 30-án a szerződése, kész jövőjét a klubhoz kötni.


Gera Zoltán döntés előtt
Számos csapat bejelentkezett már a magyar középpályásért, aki kétség kívül a birminghami alakulat egyik kulcsjátékosa. Gera már korábban jelezte, jövő héten egyértelmű választ ad a jövőjével kapcsolatban. Az utóbbi hetekben az angol első osztályú Everton, a skót Celtic és a portugál Benfica érdeklődése volt a legélénkebb, mégis lehet, hogy a játékos a WBA-nál marad.

„Ez nem csak a pénzről szól – kommentálta a hírt a BBC-nek Sam Stampleton, Gera menedzsere. – A döntés a klub ambícióitól is függ, azaz elég erős lesz-e ahhoz, hogy stabil helyet harcoljon ki magának a Premier League-ben. – Jövő héten választ adunk mindenre.”

Gera Zoltán eddig 154 alkalommal lépett pályára a West Bromwich Albion csapatában, 25 gólt szerzett, mióta 2004-ben a Ferencvárostól az angol csapathoz igazolt. Az egyesület tagja volt annak kétéves PL-szereplése során és ugyancsak részese volt a gárda Championship-győzelmének.

„Az elnök kifejtette, hogy mindenképpen meg szeretné tartani Zolit, és tudja azt is, hogy mélyebben a zsebébe kell majd nyúlni, mint eddig.” A 29 éves játékos korábban már jelezte, szívesen maradna jelenlegi kenyéradójánál, hiszen sok minden Birminghamhez köti. Ennek ellenére semmit nem akar elkapkodni.