Vízilabda: edzésen már megvertük a szerbeket

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Hazai szempontból javuló játék és magyar dominancia jellemezte Kemény Dénes legénysége és a szerb vízilabda-válogatott második szegedi kétkapuzását.


Aleksandar Sapic akcióban
© MTI
A magyar válogatott honlapja szerint a csütörtöki közös gyakorlás jól sikerült, a délelőtti játékban a hazai csapat szépen helytállt, olykor nagyon jól játszva uralta a meccset és meg is nyerte (10-8) a nem hivatalos találkozót. A szövetségi kapitány és a játékosok is úgy értékeltek, hogy a szerdai felemás teljesítmény - viszonylag jó védekezés és gyenge támadó munka - után sikerült jelentősen javítani a képet.

A tudósítás szerint Kemény Dénes ismét sorokat cserélt, s a mérkőzés most sem volt hagyományos értelemben "komoly", amit az is mutat, hogy félidőben nem cseréltek térfelet a csapatok. 

A szerbek, akik a magyarokhoz hasonlóan a pekingi olimpia legfőbb aranyesélyesei közé számítanak, a csütörtök késő délutáni, utolsó kétkapuzás után hazaindulnak, a magyar csapat pedig péntek délelőtt már ismét a Margitszigeten edz, folytatva az ötkarikás előkészületeket.