Hetedik profi meccsén is nyert a fiatal magyar bokszoló

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Vető Gábor, a 20 éves várpalotai öklöző idén februárban állt profinak, és eddig már hét győztes meccsen van túl. A monokli.com beszámolója.


A fiatal tehetség eredetileg a Klicsko – Csagajev gála keretében lépett volna szorítóba, de a zsúfolt program miatt végül kihúzták a listáról. Menedzsere, Oliver Dütschler azonban nem hagyta annyiban és Komárom szlovák részén, Komárnóban immát hetedik győzelmét ünnepelhette.

Ellenfele a veterán Anton Glofák volt (2 győzelem, 78 vereség, 2 döntetlen), akinek statisztikái nem nevezhetőek imponálónak. A fiatal magyar bokszoló menedzsere azonban elmondta, fokozatosan kell egyre nehezebb ellenfelekkel küzdenie.

Vető már fél perc elteltével padlóra küldte ellenfelét, aki nem sokkal később egy balhorog után pedig már a földön is maradt. Az összecsapásnak TKO-val 1 perc 23 másodperc után vége is volt. Dütschler azonban már szervezi a következő harcot, ami után a hírek szerint július 25-én Vető Gábor Várpalotán küzd majd meg a „Hazatérés” elnevezésű gálán, ellenfele Mohesen Moradian lesz.