Dudás szerint összejöhet a magyar-brazil döntő

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A magyar U20-as válogatott kedd délután világbajnoki elődöntőt játszik Ghána korosztályos legjobbjaival. A sérüléséből nemrég felgyógyult Dudás Ádám nagyon kemény küzdelemre számít, és magyar-brazil döntőt szeretne. A játékos a delmagyar.hu-nak nyilatkozott.


„Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült megnyernünk ezt az irtózatosan nehéz mérkőzést az olaszok ellen – nyilatkozta a fiatal játékos a delmagyar.hu-nak. – Szívből remélem, hogy hasonlóan jó játékkal tudunk előrukkolni Ghána ellen is. Szerintem nagyon nagy odafigyeléssel és koncentrációval összejöhet a magyar–brazil vb-döntő. Először azonban lépjünk túl az afrikaiakon. Ez a legfontosabb, ne szaladjunk még annyira előre. Nem lesz könnyű dolgunk, hatalmas csata vár ránk, de készen állunk a harcra.”

Dudás Ádám évek óta tagja a korosztályos magyar válogatottaknak, bár az U19-es csapat tavalyi Európa-bajnoki sikeréről sérülés miatt lemaradt. Három hónapja kezdett el újra edzeni, így szerencse, hogy Egervári Sándor csapatával tudott utazni Egyiptomba. Kedd délután 16:20-kor a kairói Olimpiai Stadion ad otthont előbb a Ghána - Magyarország világbajnoki elődöntőnek, 20:00-tól pedig a Brazília - Costa Rica összecsapásnak.