Közel egymillió eurót nyert az egykori modell

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A European Poker Tour (EPT) újabb állomásán értek véget a küzdelmek a hétvégén. Az egyik legnagyobb európai helyszínen Dortmundban gyűltek össze a sorozat állandó és alkalmi játékosai, hogy a 664 induló közül megszerezzék az első helyet és a vele járó 917 000 eurót.


A nevezési díj 5000+300 euró volt, melyet két magyar játékos is befizetett, ám honfitársaink nem zavartak sok vizet, az első illetve a második napon kihullottak a küzdelemből.

A nyolcfős döntő asztalra négy hazai játékos is kvalifikálta magát, így - bár zsetonjaik száma alapján a hátulról vágtak a finálénak - jó eséllyel megjósolható volt, hogy német játékos lesz aki a verseny végén magasra emelheti a Hohensyburg Casino-ban a győztesnek járó trófeát.

A svéd Johan Storakers kezdte a legjobb pozícióból a döntőt, de végül az előtte tornyosuló zsetonhalom csak a negyedik helyre volt elég. A majdnem legkevesebb zsetonnal kezdő német Marc Gork „bronzérme” 307 ezer eurót ért.

A végső párbajban az ismert német profi Holger Kanisch és a szintén hazai játékos Sandra Naujoks csapott össze. Ebből a csatából utóbbi hölgy került ki győztesen, ezzel 917 ezer euróval lett gazdagabb, míg ellenfele 533 ezerrel vigasztalódhatott.

A pókerről mindent
További pókerhírek és cikkek a www.poker24.hu oldalon.